Тарас Тополя назвав свої критерії оцінювання учасників Нацвідбору на "Євробачення-2023"
Тарас Тополя назвав свої критерії оцінювання учасників Нацвідбору на "Євробачення-2023"

Тарас Тополя назвав свої критерії оцінювання учасників Нацвідбору на "Євробачення-2023"

Член журі пісенного відбору пояснив свою позицію.

Співак Тарас Тополя розповів, за якими критеріями буде оцінювати конкурсантів Національного відбору на "Євробачення-2023"

Лідер гурту "Антитіла", який цьогоріч буде вирішувати долю учасників у складі журі, зауважив, що буде звертати увагу не лише на вокальні данні виконавців, ай на їхню громадянську позицію. 

"Моя відповідальність, що стосується оцінювання творчості, виконавської майстерності, номеру. І, звичайно, моя відповідальність - я це кажу відкрито - буде в тому, аби оцінити в час війни громадянську позицію, проаналізувати певні вчинки артистів, їхні заяви. Це щоб для себе спрогнозувати, як цей представник всього народу на "Євробаченні" буде давати інтерв`ю, як він буде комунікувати із зарубіжною пресою, не лише стосовно питань творчості і конкурсу, а й питань соціально-політичної обстановки в країні", - розповів Тополя в ефірі "Єдиних новин". 

Такі питання, на думку члена журі Нацвідбору, є дуже важливими, адже зараз до українців прикута увага всього світу. Саме тому, говорить Тарас, важливо, аби учасники могли гідно відстоювати свою країну не лише піснями, а й своєю позицією.

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя пояснив, чому Україна має взяти участь у "Євробаченні-2023" навіть під час повномасштабної війни. 

Читайте також:

  • Організатори "Євробачення-2023" заявили, що не знають, чи братиме участь Росія у голосуванні
  • Женя Галич під гітару заспівав для побратимів на сході, ховаючись в укритті
  • Злата Огнєвіч пожалілася, що загубила кредитну картку: "Деякий час у мене не буде коштів"
Источник материала
Поделиться сюжетом