Долар просів на початку тижня: чого чекати від валюти на тижні
Долар просів на початку тижня: чого чекати від валюти на тижні

Долар просів на початку тижня: чого чекати від валюти на тижні

28 листопада в Україні гривня зміцніла, а курс долара та євро знизився.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Станом на 28 листопада готівкові курси валют у банках регіонів України становлять від 39 грн до 40,1 грн. Про це свідчать дані порталу Мінфін.

Курс долара. Фото: скриншот Youtube

У порівнянні з вихідними, то у продажу долар просів на 5 копійок, до 40,35 грн за долар. Курс євро також знизився на 5 копійок, до 41,25 гривні за євро.

"ПриватБанк" курс долара у понеділок не змінив на рівні попереднього показника – 39,90 грн за долар, курс євро до гривні також не змінився і становить 41,00 грн/євро.

На готівковому ринку середній курс долара по Україні складає у купівлі 39,65 грн за долар, а у продажу – 40,35 грн за долар. Середній курс євро становить у купівлі 40,25 грн., а у продажу - 41,25 грн за євро.

Курс валют в банках

На думку експертів, у листопаді курс валют в Україні залишається стабільним і гривня трохи зміцнилася. Ракетні атаки сильно на курс не вплинули.

Наступного місяця різких змін щодо американської валюти експерти не передбачають. Долар буде коштувати приблизно стільки ж, скільки зараз.

Нагадаємо, ми писали, щоза наявності якого боргу українцям можуть відмовити у субсидії: як не втратити соцдопомогу від держави.

Як повідомляв "Знай.ua" Хрюшу та Стєпашку також мобілізують: пропагандисти вигадали, як змусити українців припинити воювати.

Також "Знай.ua" інформував, як українцям під час війни оформити інвалідність: перелік документів та куди звертатися

Теги по теме
курс доллара
Источник материала
Поделиться сюжетом