Дефіцит палива в Україні: в уряді зробили заяву, сказавши усю правду водіям
Дефіцит палива в Україні: в уряді зробили заяву, сказавши усю правду водіям

Дефіцит палива в Україні: в уряді зробили заяву, сказавши усю правду водіям

На фоні останніх подій в Україні люди стривожені не лише подорожчанням, а й можливим дефіцитом низки продуктів, зокрема й палива. Проте прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що дефіцит палива в Україні не передбачається.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Про це Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду 29 листопада. За словами глави уряду в Україні є достатньо пального для стабільного проходження зими. Він також наголосив, що в умовах збільшення імпорту дизельних та бензинових генераторів, попит на паливо може зрости.

"Мінекономіки не передбачає його дефіцит на тлі збільшення імпорту дизельних та бензинових генераторів. Уряд перебуває у постійному діалозі з мережами пального та уважно стежить за балансом імпорту та споживання", – додав прем'єр-міністр. Денис Шмигаль

АЗС. Фото: скрін youtube

Денис Шмигаль також повідомив, чи достатньо вдалося накопичити ресурсів у підземних сховищах для проходження подібної кризи.

"Енергетичних ресурсів, зокрема пального, в Україні достатньо, щоб стабільно пройти зиму. 🔺 У зиму ми входимо із 14 млрд кубометрів газу в сховищах і з 1,3 млн тонн вугілля на складах. 🔺 Те саме стосується і пального.", - йдеться у повідомленні глави уряду на офіційному телеграм-каналі. Денис Шмигаль

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua",українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла

Теги по теме
Денис Шмыгаль
Источник материала
Поделиться сюжетом