Витік відео розкриває дизайн Oppo Find N2 Flip
Витік відео розкриває дизайн Oppo Find N2 Flip

Витік відео розкриває дизайн Oppo Find N2 Flip

Недавні витоки стверджували, що Oppo Find N2 і Find N2 Flip дебютують під час події Oppo INNO Day 2022, яка, ймовірно, відбудеться в середині цього місяця в Китаї. Find N2 Flip (попередня назва) стане першим телефоном-розкладачкою Oppo зі складаним екраном. Витік відео  про Find N2 Flip зараз шириться на Weibo. Це дає гарний вигляд дизайну з передньої та задньої сторін.

У витоку відео можна побачити OPPO Find N2 Flip зі складаним дисплеєм із центральним отвором. У звітах стверджується, що пристрій оснащено 6,8-дюймовою складною панеллю E6 AMOLED, яка забезпечує роздільну здатність Full HD+ 2520×1080 пікселів і частоту оновлення 120 Гц. На правій стороні телефону, схоже, є регулятор гучності та клавіша живлення, яка інтегрована зі сканером відбитків пальців.

На задній панелі Find N2 Flip можна знайти додаткову OLED-панель великого розміру, розмір якої становить 3,26 дюйма. Поряд з ним також є установка подвійної камери. Зазначається, що основною камерою буде 50-мегапіксельний об’єктив Sony IMX890. Кажуть, що він працює в парі з 8-мегапіксельною ультраширокою камерою Sony IMX355. На відео Find N2 Flip поміщений у товстий захисний чохол, через що його шарнірну конструкцію не видно. На нижній стороні телефону, здається, є решітка динаміка та порт USB-C.  

Find N2 Flip, ймовірно, буде оснащений чіпсетом Dimensity 9000 і акумулятором на 4300 мАг з підтримкою швидкої зарядки 44 Вт. Він поставлятиметься з попередньо встановленою ОС Android 13, яка буде мати оболонку ColorOS 13. Очікується, що він надійде в чорному, білому та фіолетовому кольорах.

Источник материала
Поделиться сюжетом