Армія рф за добу обстріляла шість прикордонних громад Сумщини та Чернігівщини
Армія рф за добу обстріляла шість прикордонних громад Сумщини та Чернігівщини

Армія рф за добу обстріляла шість прикордонних громад Сумщини та Чернігівщини

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Окупанти минулої доби обстріляли із застосуванням мінометів, гранатометів та ствольної артилерії шість прикордонних громад у Сумській та Чернігівській областях. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, інформує УНН.

Цитата

«Учора, 1 грудня, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області. Під ворожим вогнем опинилися Миропільська, Юнаківська, Зноб-Новгородська, Есманьська та Шалигинська громади Сумщини й Новгород-Сіверська - Чернігівщини», - ідеться у повідомленні.

Деталі

У відомстві зазначили, що у першій половині дня рашисти з російського населеного пункту казачья локня накрили територію Юнаківської громади зі ствольної артилерії, пролунало понад півтора десятка вибухів від розривів снарядів.

Шалигинська громада потерпала від вогню з мінометів та гранатометів. З району населених пунктів слобідка, іванівка та стара миколаївка росіяни випустили по прикордонню пів сотні мін та здійснили пів сотні пострілів з гранатомета.

Есманську громаду зі сторони населених пунктів троєбортне і локоть обстрілювали двічі зі ствольної артилерії – понад три десятки прильотів артснарядів.

Зноб-Новгородська громада була обстріляна рашистами зі сторони населеного пункту біла берізка – зафіксовано 24 прильоти артилерійських снарядів.

У другій половині дня російські окупанти здійснили мінометний обстріл території Миропільської громади, нараховано біля десятка вибухів від розривів мін калібру 120-мм. Вогонь вівся з російського населеного пункту плехово.

Новгород-Сіверську громаду русіяни двічі обстрілювали з району населеного пункту погар - зафіксовано 6 прильотів зі ствольної артилерії.

Доповнення

Голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив, що в бік Сумської області рашисти спрямували понад 180 снарядів. Під обстрілами опинилося 5 громад.

Теги по теме
война Обстрел российская агрессия
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны