У Верховній Раді змінили керівників парламентських комітетів
У Верховній Раді змінили керівників парламентських комітетів

У Верховній Раді змінили керівників парламентських комітетів

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Депутати Верховної Ради України проголосували за зміни у складі парламентських комітетів. "За" проголосували 235 нардепів, повідомив член фракції "Голос" Ярослав Железняк у Telegram, передає УНН.

Деталі

Згідно з проєктом Постанови №8275 про внесення змін до Постанови ВР "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання" пропонується відкликати:

  • Андрія Клочка з посади голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування;
  • Максима Ткаченка з посади першого заступника голови Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Крім цього, парламентарі призначили Роксолану Підласу з фракції "Слуга народу" головою Комітету з питань бюджету. Чинний голова комітету Юрій Арістов ("Слуга народу") буде заступником голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

Новим головою Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування стане Олена Шуляк ("Слуга народу"). Чинний очільник цього комітету залишиться у складі комітету.

Андрій Задорожній ("Слуга народу") призначений новим Головою Комітету з прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин

Нагадаємо

За інформацією УНН, 11 листопада Державне бюро розслідувань проводило обшуки у народного депутата, голови комітету Верховної Ради з питань бюджету Юрія Арістова.

Теги по теме
Верховная Рада нардепи
Источник материала
Поделиться сюжетом