13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Бабка почула і понеслося...": чарівний "Ревізор" Олена Філонова підігріла брудні плітки, до сліз
"Бабка почула і понеслося...": чарівний "Ревізор" Олена Філонова підігріла брудні плітки, до сліз

"Бабка почула і понеслося...": чарівний "Ревізор" Олена Філонова підігріла брудні плітки, до сліз

Відома українська телеведуча, блогерка, модель та зірка шоу "Ревізор" Олена Філонова, яка днями розповіла про проблеми зі здоров'ям та перемогла смуток смішною картинкою, вирішила продовжити спілкуватися зі своїми друзями та фанатами в мережі. Телеведуча вирішила розповісти, що в неї зараз відбувається всередині, про свій емоційний стан.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Олена Філонова продовжила свою улюблену рубрику, де вона відповідає своїм шанувальникам на їхні запитання. На цей раз питання були дуже цікаві, такі ж, як і відповіді.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Одна із підписниць Олени Філонової запитала прямо: "Як ви навчилися не звертати уваги на негатив, який вам пишуть?" Зірка екрану відповіла, що потрібно просто не звертати уваги на тих, хто пише, а також стежити за собою.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Раніше дуже сильно реагувала, а зараз, знаєте, я більше ціную своє життя та здоров'я. Скільки людей стільки й думок. Нехай кожен сам відповідає за себе, за свої вчинки, за своє ставлення до людей і знаєте, я ніколи не лізла в чуже життя й ніколи не розуміло, коли люди лізуть до когось не заїючи навіть, іноді, як все є насправді... Просто знаєте, десь бабуся почула, бабуся не чує дев'ять чи десять, і ось так понеслося. Розумієте, багато є таких випадків, потрібно ставитись до всього трохи по-філософськи, а десь ніяк - просто жити", - розповіла Олена Філонова.

Ще одна історія Олени Філонової теж може сподобатися шанувальникам, тут зірка одягла свою зимову цибулю та вирішила трохи попозувати біля ялинки. Також на фоні грає вже класична пісня про Різдво.

Нагадаємо, "Д*більна країна...": зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко яскраво допомогла захисникам України, ворог має боятися.

Раніше повідомлялося, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова ризикнула на морозі пограти з язичком.

Також, "Все щиро": симпатичний "Ревізор" Олена Філонова ощасливила струнку красуню, насамперед у ресторан.

Источник материала
Поделиться сюжетом