У Кривому Розі знову курсує електротранспорт
У Кривому Розі знову курсує електротранспорт

У Кривому Розі знову курсує електротранспорт

КИЇВ. 18 грудня. УНН. У Кривому Розі працює уся важлива інфраструктура, на маршрути повернули електротранспорт. Про це в телеграмі повідомив голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул, пише УНН.

Деталі

"Вся важлива інфраструктура, котельні, насосні станції, газова система, зв'язок - працює. Ввечері вдалося досягти домовленостей з енергетиками щодо отримання лімітів на міський електротранспорт. З ранку, відповідно до отриманих лімітів, випущено на маршрути 30 тролейбусів та 5 трамваїв на швидкісну лінію. Також працює 21 автобус", - написав Вілкул.

За словами голови ОВА, є ймовірність застосування екстрених, аварійних та віялових відключень світла. Також він закликав жителів мати вдома запаси води, тримати зарядженими телефони, ліхтарики та повербанки.

Вілкул зазначив, що цієї ночі у Криворізькому районі обстрілів не було.

"У Нікопольському районі окупанти здійснили обстріли зі ствольної артилерії Нікопольської, Марганецької та Червоногригорівської громад. Внаслідок обстрілу у Нікополі постраждав 59-річний чоловік. Пошкоджено півдесятка приватних будинків, гімназію, господарські споруди. Ще дві господарські споруди знищено. Без втрат", - повідомив Вілкул.

Нагадаємо

16 грудня по Кривому Рогу вдарили російські ракети. Через ракетні атаки Дніпропетровська область була повністю знеструмлена.

Теги по теме
Транспорт Кривой Рог
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны