Вацко: Від своїх керівників на ТК Футбол ніколи не чув - хвали тих, критикуй інших
Вацко: Від своїх керівників на ТК Футбол ніколи не чув - хвали тих, критикуй інших

Вацко: Від своїх керівників на ТК Футбол ніколи не чув - хвали тих, критикуй інших

Джерело - ukrfootball.ua.

Український коментатор Віктор Вацко мав певні нюанси своєї роботи на телеканалах Футбол, які нещодавно припинили своє існування.

Про це сказав Вацко.

"З Рінатом Леонідовичем ми кілька разів спілкувалися у телефонному режимі. Говорили просто про футбол. Я реально був шалено здивований, наскільки він - футбольна людина, наскільки розуміє та знає футбол, наскільки живе своїм клубом, наскільки цікавиться та знає все про всіх своїх гравців та тренерів.

Про ЗМІ ми ніколи не говорили. Я не можу собі уявити, щоб мені хтось сказав: "Говори це, не говори це. Хвали тих, критикуй інших". Я цього ніколи не чув навіть від своїх безпосередніх керівників Олександра Денісова, шеф-продюсера каналів Івана Греська. А самому Ахметову, гадаю, це все було не потрібно.

Ще раз повторю, ми говорили виключно про футбол, футболістів, тренерів, тактику. Ахметов мені взагалі – і за нашими розмовами, і з того, що я чув від інших людей - здався людиною, яка слухає інших. Тобто, перш ніж ухвалити рішення, він говорить з тими, чия думка може бути йому цікавою, аналізує почуте і вже на основі почутого та обдуманого, на основі зібраної інформації та власного аналізу, сам приймає рішення.

Чи траплялося, що на вас ображалися за сказане в ефірі? Бувало. Сашкові Денисову нерідко скаржилися. У тому числі й з Шахтаря. Той самий Фонсека, пам'ятаю, сильно ображався на критику. Однак, якщо я критикую, то намагаюся бути аргументованим у своїй позиції. Тому до таких речей відношуся спокійно. Це частина роботи", - сказав Вацко.

Раніше Вацко виграв нагороду найкращому футбольному журналісту року.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны