Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 грудня
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 грудня

Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 грудня

Боротьба з колаборантами, інтерв’ю Руслана Стефанчука і перше включення Андрія Єрмака.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «1+1», «Рада», Суспільне.

Блоків ICTV/СТБ та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічній гостьовій студії «Інтера» показали розмови з гінекологом Сергієм Бакшеєвим, тренеркою з баскетболу Елеонорою Чек й інвестиційним банкіром Сергієм Фурсою. Також повторили частину етеру попередньої доби, зокрема  інтерв’ю Анастасії Даугуле з актором театру і кіно Михайлом Кукуюком, а також токшоу «Акцент» Олексія Фадєєва за участі воєнного експерта Владислава Селезньова й експерта Національного інституту стратегічних досліджень Олександра Суходолі.

Блок «1+1» розпочали з повтору частини токшоу «Нічна варта» 20 грудня.

З нардепом Ярославом Юрчишиним у блоці «Ради» говорили про боротьбу з колаборантами. За його словами, боротись зі колаборантами надзвичайно важливо й зараз це роблять ефективніше, ніж до 24 лютого. Також він додав, що багато колишніх проросійських пропагандистів намагаються переконати українців, що вони змінили погляди. Проте вони продовжують працювати з ворогами, як, наприклад, Діана Панченко, яка намагається звинуватити Україну в тому, що відбувається на сході і півдні країни, хоча направду усім відомо, що напала саме Росія.

Також у блоці «Ради» показали інтерв’ю з головою Верховної ради України Русланом Стефанчуком. Говорили про роботу парламенту під час війни. Крім того, у блоці Суспільного цього дня показали інтерв’ю з міністром Кабінету міністрів України Олегом Немчіновим.

Візит Зеленського до США і його промову у Конгресі у гостьовій студії «Ради» обговорили з керівником Офісу президента України Андрієм Єрмаком. Це перше включення керівника ОП до гостьових студій надмарафону; раніше питання міжнародної та української політики коментували його радники та заступники. Під час включення Єрмак частково переповів промову Зеленського та подякував народу США. Розмова з ним тривала 20 хвилин.

У блоці Суспільного візит і виступ Зеленського від ОП коментував радник Єрмака Михайло Подоляк.

Источник материала
Поделиться сюжетом