Sony і Honda презентували спільний електромобіль під новим брендом
Sony і Honda презентували спільний електромобіль під новим брендом

Sony і Honda презентували спільний електромобіль під новим брендом

Спільне підприємство двох найбільших технологічних і автомобільних компаній Японії Sony Honda Mobility оприлюднило назву свого нового бренду електромобілів – Afeela.

Про це заявив генеральний директор СП Ясухіде Мізуно на виставці побутової електроніки в Лас-Вегасі під час пресконференції материнської компанії Sony.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM-канал УКРАЇНА ЗА КЕРМОМ.

ВСЕ ПРО АВТО.

Прототип електричного седана Afeela.

Також під час презентації в четвер був представлений прототип першої моделі Afeela – електричного седана з цифровою приладовою панеллю та камерами для бічних дзеркал.

Новинка відрізняється чистою естетикою та гладкою, аеродинамічною формою.

Інтерактивні світлові панелі спереду та ззаду спілкуються із зовнішнім світом за допомогою змінних світлових шаблонів, а також служать вітальним знаком для водія, коли він або вона наближається до автомобіля.

Перша серійна модель нового бренду Afeela матиме 45 датчиків і камер всередині та зовні.

Завдяки партнерству Sony, він також запропонує найкращі у своєму класі розваги для фільмів, музики та ігор в автомобілі.

Qualcomm надасть свої найкращі чіпи Snapdragon для забезпечення автомобільних технологій, а Epic Games надасть свій Unreal Engine для графічних інтерфейсів.

Програмне забезпечення включатиме передові технології – хмарні сховища, функції доповненої реальності (включаючи навігацію) і, можливо, віртуальні всесвіти.

Комп’ютер Qualcomm Snapdragon буде використовуватися для автономної системи керування Ultra Cruise.

Деталі силової установки поки не розголошуються.

Генеральний директор також назвав конкретні дати появи новинки на ринку – попередні замовлення розпочнуться в першій половині 2025 року, продажі стартують до кінця року.

Виробляться седан буде на заводі Honda в Північній Америці, ймовірно, в Огайо.

Теги по теме
Видео Технологии
Источник материала
Поделиться сюжетом