ВООЗ: Китай занижує дані про смертність від COVID-19
ВООЗ: Китай занижує дані про смертність від COVID-19

ВООЗ: Китай занижує дані про смертність від COVID-19

КИЇВ. 5 січня. УНН. Учора, 4 січня, високопосадовці Всесвітньої організації охорони здоров'я підкреслили, що китайські дані про COVID-19 не дають точної картини ситуації в країні і не відображають кількість госпіталізацій та смертей від цієї хвороби. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Представники ВООЗ зазначили, що дані щодо поширення коронавірусу в Китаї свідчать про те, що там не виявлено нового варіанту COVID-19.

Водночас ВООЗ вважає, що Китай занижує свою статистику щодо поширення COVID-19 та кількості смертей у країні після скасування у Китаї жорстких карантинних заходів 7 грудня 2022 року.

Питання до китайської статистики викликають велику занепокоєння, оскільки Китай, знявши жорсткі обмеження для своїх громадян, дозволив виїжджати за кордон з 8 січня.

Деякі країни, включаючи США, Індію, Японію, Південну Корею, Іспанію та Італію, вже запровадили обов'язкове тестування на COVID -19 для всіх, хто в'їжджає з Китаю.

Нагадаємо

Європейський Союз запропонував Китаю безкоштовні вакцини від COVID-19, щоб допомогти Пекіну стримати масовий спалах захворювання.

Теги по теме
Коронавирус Китай ВОЗ
Источник материала
Поделиться сюжетом