Керівник Офісу Президента зідзвонитися із захисниками Азовсталі
Керівник Офісу Президента зідзвонитися із захисниками Азовсталі

Керівник Офісу Президента зідзвонитися із захисниками Азовсталі

КИЇВ. 11 січня. УНН. Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову із 5 захисниками Азовсталі, які наразі перебувають у Туреччині. Про це посадовець повідомив у своєму Telegram, передає УНН.

Цитата

"Провів телефонну розмову з п’ятьма нашими героями, захисниками Маріуполя та "Азовсталі", які перебувають у Туреччині за умовами обміну під особистими гарантіями захисту президента Ердогана", — написав Єрмак.

Він зазначив, що хлопці в гарному настрої та відновлюються.

"Ми також говорили про звільнення всіх полонених, повідомив, що наша мета - звільнити всіх і ми не будемо зупинятися, поки не досягнемо її", — додав очільник ОП.

Нагадаємо

21 вересня 2022 року в результаті обміну з російського полону повернулися 10 іноземців та понад 200 українських захисників, серед яких бійці "Азова".

П'ятеро звільнених з полону командирів, серед яких командир полку "Азов" Денис Прокопенко ("Редіс"), його заступник Святослав Паламар ("Калина"), командир 36-ї бригади морської піхоти Сергій Волинський ("Волина"), перебуватимуть до кінця повномасштабної війни в Туреччині.

У жовтні командири у Туреччині зустрілись зі своїми родинами.

Теги по теме
Андрей Ермак
Источник материала
Поделиться сюжетом