Український кінопродакшн ForeFilms відібрали для участі у ринку копродукції Berlinale
Український кінопродакшн ForeFilms відібрали для участі у ринку копродукції Berlinale

Український кінопродакшн ForeFilms відібрали для участі у ринку копродукції Berlinale

Berlinale Co-Production Market — це одна з найбільших світових платформ для пошуку партнерів для спільного виробництва та фінансування фільмів.

Український кінопродакшн ForeFilms візьме участь у ринку копродукції Берлінського міжнародного кінофестивалю. Про це повідомили у пресрелізі на сайті Berlinale Co-Production Market.

«У секції Company Matching Programme ми стали однією з п’яти компаній зі всього світу з найцікавішими добірками проєктів. Саме їх і будемо представляти на ринку копродукції», — написала команда ForeFilms у фейсбуці. 

Berlinale Co-Production Market цього року триватиме з 18 до 22 лютого. Одна з найбільших світових платформ для пошуку партнерів для спільного виробництва та фінансування фільмів об'єднає продюсерів, торгових агентів, дистриб’юторів та інвесторів. 

У пресрелізі Berlinale також йдеться про те, що до програми увійшов фільм «Сліпобачення» (The Blindsight) українського режисера Руслана Батицького.

ForeFilms український кінопродакшн авторського кіно, заснований Володимиром Яценко та Анною Соболевською у 2020 році. За кілька років вони випустили вісім фільмів, серед яких «Дике поле» Ярослава Лодигіна, «Додому» Нарімана Алієва, «Мої думки тихі» і «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіча, «Атлантида» і «Рівень чорного» Валентина Васяновича, «Земля блакитна, ніби апельсин» Ірини Цілик. 

Наприкінці 2020 року  ForeFilms приєднався до міжнародної спільноти European Producers Club. Компанія Володимира Яценка та Анни Соболевської стала другим українським учасником цього закритого клубу. 

Фото: ForeFilms / фейсбук 

Теги по теме
украинское кино
Источник материала
Поделиться сюжетом