Чорний одяг, перелякані очі та зухвала карешка: як виглядала Анна Кошмал із "Сватів" до популярності
Чорний одяг, перелякані очі та зухвала карешка: як виглядала Анна Кошмал із "Сватів" до популярності

Чорний одяг, перелякані очі та зухвала карешка: як виглядала Анна Кошмал із "Сватів" до популярності

У мережі показали архівні кадри з кастингу до серіалу "Свати". Там можна побачити ще зовсім юну Ганну Кошмал, яка вирішила спробувати свої сили.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Уривок з цього кастингу було опубліковано у соціальній мережі Tik Tok, і продовжує стрімко набирати популярність.

Знято його було ще в березні 2011 року, практично 12 років тому. Тоді Ані було лише 16 років, і вона навіть не підозрювала, що ця роль змінить її життя раз і назавжди.

Анна Кошмал, фото: Instagram

Там вона репетирує одну зі сцен, яку глядачі бачили практично 10 років тому у п'ятому сезоні, де Женя Ковальова повертається зі шкільної поїздки, та в неї крадуть сумку.

Цікаво, що заради цієї ролі дівчині довелося кардинально змінити свій образ. Якщо її натуральний колір волосся русявий, то довелося перефарбуватися повністю чорний. Додатковим випробуванням було те, що дівчина була ще й готом.

У сьомому, фінальному сезоні їй вирішили вже не змінювати образ, з яким вона ходить у житті, і глядачі бачать Ганну Кошмаль білявкою.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Якби вона тоді знала..🙏🏻"; "Вона велика молодець, впевнена, що до років 60 вона буде дуже популярна"; "Рідкість таке побачити"; "Я пам'ятаю цей момент"; "Ось і які неандертальці могли ображати це сонечко, коли вона тільки-но почала зніматися в серіалі?"; "Мабуть, це її штамп... Те, що вона робить руками. Або вона не користується пж".

Нагадаємо, що Анна Кошмал зі "Сватів" відчула емоційне піднесення і вирішила налаштувати українців на позитив: "Попрацюю роутером".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Сватів" Анна Кошмал вирішила почати все з чистого аркуша і зробила гучну заяву: "Розриваю стосунки".

Источник материала
Поделиться сюжетом