Очільники ГУР та СБУ провели спільну нараду: деталі
Очільники ГУР та СБУ провели спільну нараду: деталі

Очільники ГУР та СБУ провели спільну нараду: деталі

Голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов й очільник СБУ Василь Малюк провели спільну робочу нараду. Її результати усі відчують вже найближчим часом. Про це повідомлє пресслужба СБУ.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Як йдеться у повідомленні, усі силові структури України єдині в прагненні захистити країну від російської агресії. Керівники ГУР та СБУ координують свої дії та разом планують і проводять найскладніші операції по знешкодженню ворога.

«Головне, що у нас є спільне розуміння цілком конкретних кроків, які наближають перемогу України. Результати взаємодії СБУ та ГУР МО ворог дуже швидко відчує на собі – на окупантів чекають нові чергові сюрпризи», – зазначив очільник Служби безпеки України Василь Малюк.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Зазначається, що чутки про нібито непорозуміння між керівниками ГУР МО України та СБУ, є всього-на-всього ворожими наративами.

«Всі українці єдині в прагненні перемогти ворога та назавжди звільнити окуповані території. Тож разом працюємо на перемогу», – зазначили у розвідці.

Нагадаємо, раніше заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Вадим Скібіцький заявив, що впродовж найближчих двох місяців триватимуть активні бойові дії в Донецькій і Луганській областях. 

Читайте також:

  • Генерал, що готував звільнення Херсона. Ексклюзивне інтерв’ю з Андрієм Ковальчуком
  • Танки для України. Німеччина робить аморальну помилку
Источник материала
loader
loader