Далакян проаналізував свого майбутнього суперника
Далакян проаналізував свого майбутнього суперника

Далакян проаналізував свого майбутнього суперника

Джерело - Чемпіон.

Чемпіон WBA у найлегшій вазі Артем Далакян (21-0, 15 КО) добре вивчив свого наступного суперника - Давіда Хіменеса (12-0, 9 КО).

Про це розповів сам український боксер у коментарі Mixedzonedreambigger.

"Давід Хіменес – хороший боксер. Йде без програшів – 12 боїв, 9 нокаутів, тобто б'ючий. Бачив його бої, він добре б'є правою, лівий боковий непоганий. Він часто наступає, йде вперед.

Сказати, що я побачив щось нове – не скажу. Сказати, щоб я щось не міг потягнути – не побачив такого. Налаштовуюся на хороший бокс та хорошого суперника, щоб він дав мені хороший бій. Я готовий до цього, працювали дуже сильно.

Він біжить і опускає руки, тому що суперник дозволяє робити це. Я дивився один із його боїв, у нього був слабкий суперник, тому він себе так і поводив. Коли у нього хороший суперник, він так не робить. Хіменес розуміє, що може загратися та пропустити удар. У нього різний стиль у різних боях.

Мені здалося, що в останньому поєдинку він програв. Не очікував, що йому віддадуть перемогу. Там був рівний поєдинок. Наскільки я розумію, у нього непогана база аматорського боксу, він ближчий до любителів", – сказав Далакян.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mixed Zone UA (@mixedzonedreambigger)

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны