Coca-Cola готується до випуску власного смартфона: ось як він буде виглядати
Coca-Cola готується до випуску власного смартфона: ось як він буде виглядати

Coca-Cola готується до випуску власного смартфона: ось як він буде виглядати

Розкрито зовнішній вигляд ColaPhone-смартфона від Coca-Cola / ілюстрація REUTERS

У мережі з'явився рендер так званого ColaPhone – фірмового смартфона від Coca-Cola. Подробиць про начинку поки немає, але відомо, що в розробці гаджета компанії допоміг один з провідних виробників смартфонів.

Уважні користувачі відразу впізнали в цьому пристрої realme 10, який вже продається на українському ринку. Судячи з усього, бренди готують колаборацію.

У плані дизайну тут без сюрпризів – фірмовий червоний колір компанії й великий логотип "коли". Також по рендеру можна припустити, що смартфон отримає здвоєну основну камеру, модулі якої розташовані в окремих колах на задній панелі. 

Відео дня

Коли Coca-Cola випустить свій смартфон, поки невідомо. Як і його передбачувана вартість.

Джерело: Twitter

До слова, інсайдером, який розповів про майбутній смартфон від Coca-Cola, виступив Ice universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії. Він, наприклад, першим точно розповів про новий тренд на смартфони з екранами-водоспадами, про "чубкик" в iPhone Х, про новий дизайн iPhone 14 з вирізом Dynamic Island і багато чого ще. 

Найочікуваніші смартфони 2023 року

Серед них журналісти виділили потенційний iPhone 15 Ultra в титановому корпусі та Pixel Fold, перший складаний смартфон Google, чутки про випуск якого ходять ще з 2020. 

Також у 2023 році очікується реліз флагманських Samsung із серії Galaxy S23. З чуток, модель Ultra буде оснащена 6.8-дюймовим екраном і 200-Мп камерою, а в основу всіх моделей ляже топовий процесор Snapdragon 8 Gen 2. У списку найбільш очікуваних смартфонів 2023 також часто можна зустріти Samsung Galaxy Z Fold 5 / Flip 5, Sony Xperia IV, Xiaomi 13 Pro та OnePlus 11.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • З'явилися приклади фото, знятих на камеру Galaxy S23 Ultra з 30-кратним зумом
  • Як зрозуміти, що батарею в смартфоні пора міняти: це справа на пару хвилин
  • Обов'язкова установка: Apple випустила важливе оновлення для своїх старих пристроїв
Источник материала
Поделиться сюжетом