/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fe08a4d3c786488ddcb8310efa6d316a1.jpg)
Як правильно розморозити продукти, щоб не втратити їх властивості: запам'ятати потрібно кожному
Смакові якості та структура продуктів залежать від того , як ви зберігатимете і розморожуватимете їх перед вживанням. Порушувати правила не варто, а дотримуватись дуже просто.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІноді недостатньо просто дістати їжу з морозилки і залишити її на пару годин, скористатися мікрохвильовою піччю або опустити у воду. До кожного продукту потрібний свій підхід.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fab7219c88cec490ec18ad0feadc5d98d.jpg)
М'ясо та риба. Для розморожування знадобиться близько 5 годин при кімнатній температурі або холодильнику, з урахуванням того, наскільки великий обсяг. Не варто робити цього під проточною водою, оскільки вони позбудуться всіх своїх якостей.
Фрукти та овочі. Для перших краще відкрити контейнер і залишити в холодильнику на добу, для других розморозити в киплячій воді на кілька хвилин.
Хліб та випічка. Розморожувати в холодильнику або за кімнатної температури, а також без упаковки. Якщо часу мало, можна зробити це в духовці за дуже низької температури, але з ємністю з гарячою водою на дні духовки. Це для того, щоб випічка не висохла.
Соуси та супи. Слід тушкувати на вогні, доки вони не розтануть. Нагрівати потрібно добре, іноді помішуючи.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fcbf48de3009c1bfadb1bc22a6ccaa798.jpg)
Раніше ми писали про те, що будет текти так, немов із соковичавлювача: як отримати максимум соку з лимона - 2 простих способу
Як повідомляв Знай.ua, маленька, але дуже корисна хитрість: навіщо господині додають оцет при приготуванні борщу
Також портал Знай.ua писав, як приготувати незвичайну вівсянку в духовці за 20 хвилин: з ідеальним поєднанням - банан ташоколад

