Український боєць Пілот розповів, за що сьогодні ЗСУ воюють з російськими окупантами
Український боєць Пілот розповів, за що сьогодні ЗСУ воюють з російськими окупантами

Український боєць Пілот розповів, за що сьогодні ЗСУ воюють з російськими окупантами

Боєць ЗСУ з позивним Пілот пояснив, що їхня мета у цій війні – незалежна, повноцінна, красива Україна, яка розвивається по спіралі вгору, а не йде на дно вслід за росією.

Про це він розповів на каналі «Кон'Юнктура LIBERTY».

«Кожна людина, йдучи на війну, повинна розуміти, за що вона йде. Я не пішов померти за Батьківщину, я пішов відстояти нашу Батьківщину. Я хочу, щоб ми жили в цивілізованій країні, яка розвивається спіраллю вгору, а не спіраллю вниз», - заявляє Пілот.

На його думку, сьогодні його покоління та покоління українців трохи молодше має важливу місію – увійти в історію нашої країни, яка обов'язково збереже свою незалежність і буде такою у майбутньому.

Як наголошує військовий, це саме те, за що ми воюємо: незалежна, повноцінна, гарна Україна. Це те, додає він, через що всі вони на фронті та з чого черпають натхнення. До того ж, зауважує боєць ЗСУ, ні він, ні його друзі на фронті не втомлюються, бо всі вони там за власним бажанням.

«Нам сьогодні не холодно, всі тяготи та позбавлення, які можуть бути, ми переносимо, тому що нам все одно, у нас є мета. А коли є мета і ти йдеш до цієї мети, тебе ніщо в житті не може зупинити, тільки смерть», - робить висновок Пілот.

Як повідомляв My.ua, експерт назвала регіон, з якого може початися розпад росії.

Також My.ua писав, що Швейцарія хоче дозволити реекспорт зброї в Україну.

https://youtu.be/ClnzLt8ZHk8

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом