Росія завдає ракетного удару по Україні – вже є перші збиття
Росія завдає ракетного удару по Україні – вже є перші збиття

Росія завдає ракетного удару по Україні – вже є перші збиття

08:44 26.01.2023

Росія завдає ракетного удару по Україні – вже є перші збиття (оновлюється)

#
Украина
война
Россия
ракеты
""

Рашисти не можуть без прив’язки до дат. Але на день народження Зеленського змогли тільки у 24 «шахеди». Які були збиті нашими захисниками. Тому сьогодні зранку росія розпочала черговий масований ракетний обстріл цивільної інфраструктури. Інформація про нього буде додаватися у цю новину.

«Ворог готується завдати масованого ракетного удару по Україні із застосуванням авіації та кораблів! Прошу не ігнорувати сигнали повітряної тривоги», - повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

Тому обласні компанії ДТЕК ввели екстрені відключення світла у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Пізніше енергокомпанії застосували превентивні відключення електрики й на Житомирщині, додає «Суспільне».

«Ми спостерігаємо активність ворожої авіації. Це стратегічна авіація з напрямку Каспійського моря. Ракетоносії в Чорному морі напоготові. Ми фіксуємо на цей час 3 ракетоносії, які споряджені 20 ракетами типу Калібр. Тактика, яку ми прорахували заздалегідь з використанням дронів-камікадзе - це щодо виснаження системи ППО - ворогом справді застосовується. Про це свідчила нічна атака», — сказала в ефірі єдиного телемарафону керівниця об’єднаного пресцентру Сил охорони та оборони «Південь» Наталія Гуменюк.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що з півдня на територію України зайшли щонайменше 5 ракет.

О 08:27, голова офісу президента Андрій Єрмак з клавіатури де вже є не лише емодзі повідомив, що «Є перші збиття ракет росіян»

В самурая немає мети, є лише шлях. Ми боремось за об’єктивну інформацію.
Підтримаєте? Кнопки під статтею.

поддержать проект

Источник материала
loader
loader