Twitter вживатиме «менш суворих заходів» щодо облікових записів, які порушують правила
Twitter вживатиме «менш суворих заходів» щодо облікових записів, які порушують правила

Twitter вживатиме «менш суворих заходів» щодо облікових записів, які порушують правила

Автори:
Валерія Буняк
З лютого користувачі також зможуть оскаржувати призупинення облікового запису.

Twitter заявив, що вживатиме «менш суворих заходів» щодо облікових записів, які порушують правила. Мережа блокуватиме лише ті профілі, які серйозно або ж постійно порушують її умови.  

«Серйозні порушення включають, але не обмежуються: участь у незаконній діяльності, погрози або підбурювання до насильства чи шкоди, порушення конфіденційності, маніпуляції на платформі чи спам, а також участь у цілеспрямованих переслідуваннях наших користувачів», — зазначили у Twitter.

Компанія додала, що з лютого дозволить будь-кому оскаржити призупинення його акаунту. Цих користувачів «судитимуть за оновленими стандартами».

У мережі також планують частіше використовувати обмеження видимості твіту або повідомлення користувачеві видалити допис, перш ніж він зможе повернутися на сайт, замість негайного блокування акаунту. 

Нагадаємо, у листопаді минулого року Ілон Маск оголосив, що почне відновлювати заблоковані акаунти в мережі. Своє рішення підприємець ухвалив після голосування серед користувачів, в якому було враховано понад 3 млн голосів.

72,4% проголосували за відновлення призупиненних акаунтів, за умови, що вони «не порушували закон і не займалися кричущим спамом».

20 листопада Ілон Маск за підсумками опитування користувачів розблокував акаунт експрезидента США Дональда Трампа у Twitter. Однак Трамп відмовився повертатись у твіттер, пояснивши своє рішення тим, що у соцмережі нібито падають темпи залучення користувачів і занадто багато фейкових акаунтів.

Фото: Pixabay

Теги по теме
Илон Маск Twitter
Источник материала
Поделиться сюжетом