У ЗМІ злили інформацію про таємну залежність Кадирова
У ЗМІ злили інформацію про таємну залежність Кадирова

У ЗМІ злили інформацію про таємну залежність Кадирова

Будь-які терки в оточенні Кадирова на руку Україні / Колаж УНІАН

Керівник Чечні Рамзан Кадировзахопився наркотиками. Саме залежність може стати причиною його усунення.

Як розповів в ефірі FREEDOM глава Кабміну Ічкерії за кордоном Ахмед Закаєв, через страх усунення Кадиров вигадав історію про нібито зґвалтування бійцями "Ахмата" російських військових, щоб дискредитувати свого потенційного суперника і співробітника ФСБ Апті Алаудінова.  

"Кадиров - абсолютно хворий, він наркозалежний і вже неконтрольований через свою залежність від наркотиків. І сьогодні кадировське оточення затіяло цю фейкову історію ... Внутрішня "гризня" зі своїми імовірними опонентами, яких прикриває ФСБ", - пояснив Закаєв.

Смерті у рядах російських мобілізованих Закаєв пояснив свавіллям, якого у російській армії багато "навіть у мирний час".

Кадирівці в Україні - що відомо

У російській армії бійці Кадирова залучаються в основному в ролі загороджувальних загонів. Бойовики розстрілюють російських окупантів за непокору.

Напередодні в мережі з'явилась інформація про нібито зґвалтованого кадирівцями "мобіка". Військовий нібито навіть залишив записку, у якій прямо визнав скоєний проти себе злочин і вказав на винуватців.

На думку Інституту вивчення війни, Кадиров може використовувати окуповані райони України для переселення мусульманського населення Кавказу.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • На війні в Україні "заплющили" російського масового вбивцю з цікавою історією (фото)
  • У Шойгу похвалилися масованим ударом по Україні 26 січня: придумали нові "перемоги"
  • ЗСУ "заплющили" бойового попа РПЦ і всю колону "трьохсотих" окупантів (фото)
Источник материала
Поделиться сюжетом