Біолабораторії ЄС та ВІЛ-експерименти в Україні: у міноборони Росії вигадали новий маразм
Біолабораторії ЄС та ВІЛ-експерименти в Україні: у міноборони Росії вигадали новий маразм

Біолабораторії ЄС та ВІЛ-експерименти в Україні: у міноборони Росії вигадали новий маразм

За інформацією російських ЗМІ, про це на брифінгу повідомив начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту Росії Ігор Кирилов. Він запевнив росіян, що "активні дії міноборони змогли зупинити реалізацію військово-біологічних програм США на території України", передає 24 Канал.

Яких ще дурниць наговорив Кирилов

За словами окупанта, США доставили військово-біологічне обладнання з України до Польщі та Прибалтики. Найбільший "зашквар", яки видав Кирилов – це те, що американські вчені на території України проводили експерименти, пов'язані з ВІЛ-інфекцією.

Очільник військ біологічного захисту вирішив, що складання казочок про війну в Україні недостатньо, тому ще додав, що керівництво США приховало причетність до спалаху лихоманки у 1977 році в Каїрі.

Ще кілька "доведених тверджень" від Кирилова:

  • Українські фахівці – учасники військово-біологічної діяльності перебазовані у 2022 році на Захід як свідки порушень;
  • Виробники мРНК-вакцин у США були заздалегідь готові до пандемії;
  • Місцеві жителі Лисичанська знайшли на початку року масштабне поховання залишків біоматеріалів, що належали компанії "Фармбіотест";
  • США націлені на створення компонентів біозброї та їх випробування на українцях;
  • ЕС просуває ініціативу розміщення біолабораторій на території колишнього СРСР;
  • Морфін для українських військових доставлявся контрабандою.
  • Пандемія коронавірусу розвивалася за сценарієм навчань США Event 201, що ставить питання про причетність США до поширення коронавірусу;

Шизофренія російської пропаганди

Під час брифінгу Кирилов заявляв, що Американська компанія Ecohealth Alliance з 2015 року працює над посиленням патогенних властивостей коронавірусів та їх передачею від тварин людині.

Хоча не так давно російський байкар повідомляв, що модифікований американцями вірус викликав загибель 80% хворихмодельних тварин. І працювали над ним саме у Бостонському університеті.

Ба більше, він розповів, що США фінансують дослідження сибірки в українській біолабораторії. Насправді мова йде про діагностику, лікування та профілактику даного захворювання. Такі лабораторії є і в Росії, наприклад, у Ставропольському науково-дослідному інституті.

Источник материала
loader
loader