кремль назвав заяву Джонсона про ракетну погрозу путіна" брехнею"
кремль назвав заяву Джонсона про ракетну погрозу путіна" брехнею"

кремль назвав заяву Джонсона про ракетну погрозу путіна" брехнею"

КИЇВ. 30 січня. УНН. кремль відхилив як "брехню" звинувачення колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона у тому, що володимир путін особисто погрожував йому ракетним ударом, передає УНН посилаючись на ТАРС.

Цитата

"Те, що сказав містер Джонсон, не відповідає дійсності. Точніше, це брехня", - заявив журналістам офіційний представник кремля дмитро пєсков.

"Більше того, це або свідома брехня - тоді треба запитати у пана Джонсона, з якою метою він вибрав таку версію подій, - або це було ненавмисно і фактично він не зрозумів, про що з ним говорив президент путін".

"Я знаю, про що йшлося під час цієї розмови… Жодних ракетних погроз не було", - сказав пєсков.

Раніше

володимир путін пригрозив особисто завдати ракетного удару по Борису Джонсону незадовго до початку війни, заявив колишній прем'єр-міністр. Очевидна загроза пролунала у телефонному дзвінку, згідно з новим документальним фільмом BBC, який буде показано в понеділок.

"У якийсь момент він ніби пригрозив мені і сказав: "Борис, я не хочу завдавати тобі болю, але з ракетою це займе всього хвилину" або щось таке", - цитує путіна Джонсон.

Теги по теме
Владимир Путин Борис Джонсон
Источник материала
Поделиться сюжетом