Неіснуючий Ford Mustang 2024 року продали за півмільйона доларів
Неіснуючий Ford Mustang 2024 року продали за півмільйона доларів

Неіснуючий Ford Mustang 2024 року продали за півмільйона доларів

Машини ще не існує в металі, але фото та відео вже можна переглянути.

Новий Ford Mustang сьомого покоління незабаром з’явиться в американських дилерів, але першу машину вже продано. За нього виручили колосальні 565 000 доларів на аукціоні Barrett-Jackson, що відбувся в січні 2023 року. Кошти від продажу підуть на добру справу.

Також цікаво незвичайний кабріолет від українського дизайнера виставлено на аукціон

На аукціоні Barrett-Jackson було запропоновано автомобіль з VIN-кодом 001. Захід відбувся під час розпродажу в Скоттсдейлі, штат Арізона, 28 січня 2023 року. Фотографій саме цього “Мустанга” нема, оскільки він ще не виготовлений. Однак ми знаємо, що це буде модель GT, яка оснащена 5,0-літровим V8 потужністю до 486 кінських сил. Переможець торгів зможе вибрати автоматичну чи механічну коробку передач.

Ford дозволяє переможцю налаштовувати автомобіль. На момент запуску Mustang пропонуватиметься з 11 кольорами кузова, колісними дисками з кількома дизайнами від 18 до 20 дюймів і гальмівними супортами Brembo, пофарбованими в чорний, червоний або Grabber Blue. Також доступні численні пакети опцій.

Кошти від продажу будуть передані благодійній організації під назвою Juvenile Diabetes Research Foundation (JDRF), яка фінансує дослідження діабету 1 типу. Ford має довгу історію продажу першого зразка бажаного нового автомобіля на благодійному аукціоні; він також продав перші зразки п'ятого та шостого поколінь Mustang через Barrett-Jackson.

Для решти покупців Ford Mustang 2024 року випуску планується продавати влітку 2023 року. Ціна ще не оголошена.

Теги по теме
Новости фото
Источник материала
Поделиться сюжетом