Січень завершується, проте зима ще нікуди не йде - синоптик
Січень завершується, проте зима ще нікуди не йде - синоптик

Січень завершується, проте зима ще нікуди не йде - синоптик

КИЇВ. 31 січня. УНН. Січень завершується в Україні яснішими проявами зимової погоди, але зима ще не йде, і ще будуть і сніг, і морози. повідомила синоптик Наталка Діденко, пише УНН.

Деталі

За прогнозом синоптика, 31 січня атмосферні фронти зумовлять періодичні опади у вигляді снігу та мокрого снігу практично повсюди в Україні.

"Це не означає цілодобовий сніг та снігові кучугури, бо опади передбачаються періодично, чергуватимуться із поясненнями. Тому виділити якийсь конкретний район із тривалим снігом чи зовсім без опадів - малоймовірно. Скажемо так - скрізь переважатиме волога погода", - сказала Діденко.

Вітер, з її слів, буде південно-західний та західний, помірний, у західних областях та на півночі можливі пориви до 14-18 метрів за секунду.

Температура повітря залишається в теперішніх межах, протягом дня від 2 морозу до 3 тепла.

У Києві січень завершить своє перебування сніжком, ожеледицею, нічним незначним морозом та денним +1...+3 градуси, повідомила Діденко.

"Січень завершується, проте зима ще нікуди не йде. Ще будуть й сніг, й морози. Після 4-го лютого в Україну поступово заходитиме холодніша повітряна маса", - резюмувала вона.

Теги по теме
прогноз погоды
Источник материала
Поделиться сюжетом