Зеленський: Нікому не дамо послаблювати державу
Зеленський: Нікому не дамо послаблювати державу

Зеленський: Нікому не дамо послаблювати державу

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Зеленський подякував правоохоронцям, які продемонстрували силу права та держави, а уряд – за оперативне кадрове реагування.

 

У вечірньому зверненні до народу у середу, 1 лютого, президент України Володимир Зеленський говорив про боротьбу із внутрішнім ворогом.
 
“Сьогодні у нашої держави плідний день – плідний у протистоянні з тими, хто навіть зараз намагався послаблювати Україну. Нікому ми послаблювати нашу державу не дамо. Я дякую всім правоохоронцям, які сьогодні продемонстрували силу права та держави. Дякую уряду України – за оперативне кадрове реагування” , – сказав Зеленський.
 
Зокрема, сьогодні було звільнено керівників митниці.
 
“Мені доповіли, що щодо цих звільнених розпочато дисциплінарні провадження. На жаль, у деяких сферах тільки так можна гарантувати законність – змінюючи керівників разом із впровадженням інституційних змін. Змінюючи настільки, наскільки необхідно, щоб люди врешті-решт не бруднилися на посадах”, – зазначив президент.
 
Сьогодні ж Службою безпеки України, ДБР, Бюро економічної безпеки та прокуратурою в рамках відкритих кримінальних проваджень проведено десятки обшуків та інших дій у різних регіонах.
 
“І щодо різних осіб. Я не хочу давати політичні оцінки, які можуть бути використані цими особами на користь свого захисту. Але я бачу з реакції в суспільстві, що люди підтримують дії правоохоронців. Отже рух до справедливості відчувається. І справедливість буде забезпечена. Особливо важлива чистота процесів у структурах Міністерства оборони та в цілому Сил оборони. Будь-яке внутрішнє постачання, будь-які закупівлі – все має бути абсолютно таким самим чистим і чесним, як зовнішнє постачання для нашої оборони. Хто цьому заважатиме, той не залишиться у відповідних структурах” , – запевняє Зеленський.
 
 
Нагадаємо, Кабмін звільнив керівництво Держмитниці.
 
Звільнення всього начальства. Скандал на митниці
 
 
 
 



Джерело

Теги по теме
Владимир Зеленский Президент увольнение
Источник материала
Поделиться сюжетом