Ілон Маск пообіцяв ділитися доходами від реклами у Twitter
Ілон Маск пообіцяв ділитися доходами від реклами у Twitter

Ілон Маск пообіцяв ділитися доходами від реклами у Twitter

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Підприємець Ілон Маск заявив, що Twitter почне ділитися прибутками від реклами у тредах з авторами, які платять за Twitter Blue Verified, пише УНН.

Деталі

Він вказав у твіті від 3 лютого, що програма стартує "відсьогодні", хоча зараз дуже мало подробиць про те, як вона працюватиме.

Наразі підписка на Blue буде коштувати вам 8 доларів на місяць, якщо купувати її безпосередньо через сайт, або 11 доларів на місяць в Apple App Store або Google Play, але найдешевша версія - це річна передплата безпосередньо з Twitter за 84 долари. Неясно, скільки вірусних твітів потрібно, щоб окупити це, але це може бути складно, враховуючи непрості відносини Twitter з рекламодавцями прямо зараз, відзначає The Verge.

Хоча деякі користувачі Twitter уже мають можливість монетизації на платформі за допомогою її функцій «Поради» та «Суперпідписники», програма розподілу доходів від реклами буде новою для сайту. Це також допомогло б Twitter конкурувати з такими платформами, як YouTube, Instagram і TikTok, які мають системи для оплати авторам безпосередньо, або через фонди, або через рекламні спліти.

Теги по теме
Илон Маск Twitter
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны