Шойгу хвалиться неіснуючими “перемогами” РФ – ГУР
Шойгу хвалиться неіснуючими “перемогами” РФ – ГУР

Шойгу хвалиться неіснуючими “перемогами” РФ – ГУР

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: Минобороны РФ

Глава міноборони РФ Сергій Шойгу

Міністр оборони Росії стверджує, що росіяни нібито “захопили” низку міст, зазначають у розвідці України.

 

Глава міністерства оборони РФ Сергій Шойгу приписує собі неіснуючі перемоги на полі бою. Крім того, він активізує конфлікт із “вагнерівцями”. Про це заявляє Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України на своєму Telegram-каналі.

 

“Пропагандистська агенція країни-окупанта ТАСС повідомила про те, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу на селекторній нараді заявив про повний контроль з боку армії окупантів над населеними пунктами Соледар, Кліщіївка, Краснопілля, Благодатне, Миколаївка Донецької області та Підгірне, Лобкове Запорізької. Він також згадав про “успішний” розвиток бойових дій під Бахмутом і Вугледаром, наголосивши, що всі зазначені “досягнення” є результатом дій ЗС РФ”, – йдеться у повідомленні.

 

У розвідці зазначили, що Шойгу свідомо не згадав той факт, що на всіх зазначених напрямках для ведення бойових дій активно залучені сили ПВК Вагнер, тоді як кадрова російська армія грає лише епізодичну роль “сил підтримки”.

 

“Ця інформація замовчується російськими пропагандистськими ЗМІ, що свідчить про продовження конфлікту серед військово-політичного управління РФ”, – сказано в повідомленні.

 

У ГУР додали, що із міста Соледар українські війська виведено ще 25 січня, про що офіційно повідомляло командування ЗСУ.

 

Щодо інших населених пунктів, то їхнє захоплення ворогом на сьогодні не підтверджується.

 

“Українські Сили Оборони продовжують захист у кожному зі згаданих напрямів”, – резюмували у Головному управлінні розвідки.

 

 

 

 



Джерело

Теги по теме
Россия Донбасс Минобороны пропаганда министр
Источник материала
Поделиться сюжетом