Очищення в органах влади продовжиться – Данілов
Очищення в органах влади продовжиться – Данілов

Очищення в органах влади продовжиться – Данілов

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

На кадрові чистки та гучні звільнення очікують багато структур органів влади, попередив секретар РНБО.

Анонсоване раніше президентом Зеленським тотальне очищення органів влади від хабарників і тих, хто “заважає роботі бізнесу”, буде продовжуватися. Про це у суботу, 11 лютого, заявив секретар РНБО Олексій Данилов під час телемарафону.
 
Він зазначив, що після серії гучних відставок у державних структурах, зокрема, звільнень у керівництві Державної митної служби та Міністерства оборони, така ж “велика чистка” відбудеться у Службі безпеки України, Державній податковій службі та Нацполіції.
 
“Якщо хтось думає, що це була одноразова акція, пов’язана з митницею та іншими органами, то вони помиляються”, – заявив він.
 
За словами Данилова, силові структури позбуватимуться тих, хто вважає нормальним “брати хабарі і заважати роботі бізнесу”.
 
“Це стосується всіх органів, які цим займалися – СБУ, податківці, митники, поліцейські та всі інші. Будуть усі органи чистими від тих людей, які бруднять нашу країну”, – наголосив Данилов.
 
Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) планує розслідувати можливе незаконне збагачення народного депутата від партії Слуга народу Павла Халимона.
 
Як повідомлялося раніше, Резніков заявив, що Міністерство оборони проводить перезапуск антикорупційного управління.



Джерело

Теги по теме
увольнение отставка
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны