Зеленський назвав ситуацію в Бахмуті "найскладнішою з усіх" областей України
Зеленський назвав ситуацію в Бахмуті "найскладнішою з усіх" областей України

Зеленський назвав ситуацію в Бахмуті "найскладнішою з усіх" областей України

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Найскладніша та найгарячіша на сьогодні ситуація на Бахмутському та Вугледарському напрямках, проте українські військові тримаються й завдають ворогу максимальних втрат. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з премʼєр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Ситуація у Бахмуті найскладніша з усіх ситуацій, які є на території нашої держави. Найскладніше та найгарячіше саме у тому напрямку. Я б додав, ще Вугледарський напрямок. В принципі на сході не просто нашим людям, але ви розумієте, що не просто так кажуть «Фортеця Бахмут»… На жаль фортеця жива. Маю на увазі із живих людей. Така дороговартісна ця війна для історії нашої держави, але люди міцні та захищаються міцно, стоять і розуміють, що вони фортеця для того, щоб Україна готувалася до деокупації всіх територій. Вони стоять міцно й виконують своє завдання, знищують по максимуму сили ворога», - розповів Зеленський.

Зеленський зазначив, що перебуває на постійному звязку з усіма командувачами.

«Складно, тримаються», - сказав Зеленський.

Доповнення

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що українським захисникам важливо вистояти та утримати місто Бахмут Донецької області.

На рубежі оборони прикордонників у Донецькій області було стримано спробу прориву росіян, втрати окупантів – понад 60 осіб.

Теги по теме
война Донецкая область
Источник материала
loader
loader