Зеленський: Від боїв на Донбасі залежить багато з того, що ми готуємо
Зеленський: Від боїв на Донбасі залежить багато з того, що ми готуємо

Зеленський: Від боїв на Донбасі залежить багато з того, що ми готуємо

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Глава держави розповів, що у Донецькій області тривають найжорстокіші бойові дії і подякував захисникам.

Президент Володимир Зеленський заявив, що від боїв на Донбасі залежить “дуже багато з того, що ми готуємо найближчим часом”. Про це він сказав під час свого вечірнього звернення у суботу, 18 лютого.
 
Зеленський зазначив, що на Донеччині зараз відбуваються дуже складні бої. Він також подякував військовим, які ведуть бої в цьому районі.
 
“Я дякую десантникам 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, морпіхам 35-ї окремої бригади морської піхоти, піхотинцям 72-ї окремої механізованої бригади, гармашам 55-ї окремої та 27-ї реактивної артилерійських бригад. Дякую всім вам, воїни! Сьогодні є за що відзначити бійців, які діють на Запорізькому напрямку. 128-ма окрема бригада сил ТрО – дякую вам, хлопці, за відбиття атак! Хочу також подякувати сьогодні всім нашим воїнам-зв’язківцям за відмінну службу! Усім, хто ефективно та вчасно забезпечує логістику для наших військ, та всім Силам підтримки Збройних Сил України! Дякую вам!”, – заявив президент.
 
Також Зеленський розповів про домовленість з країнами-партнерами щодо притягнення РФ до відповідальності за військові злочини.
 
Нагадаємо, голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн закликала збільшити виготовлення боєприпасів для України та для негайного поповнення своїх арсеналів.



Джерело

Зеленський: Від боїв на Донбасі залежить багато з того, що ми готуємо - Фото 1
Теги по теме
Владимир Зеленский Донбасс
Источник материала
loader
loader