У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу»
У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу»

У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу»

У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу» - Фото 1
У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу» - Фото 2
Як і в оригіналі, 36-річний вчитель історії стає президентом країни після того, як учні зняли на відео його емоційні слова про ситуацію в країні.
У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу» - Фото 3
У Польщі вийде на екрани адаптація українського «Слуги народу» - Фото 4

У Польщі з 4 березня вийде адаптація українського серіалу «Слуга народу». У ньому розкажуть про 36-річного вчителя історії, який раптово стає президентом, відмовляється від благ і їздить на роботу велосипедом. Про це повідомив польський телеканал Polsat, який викупив права на зйомку понад 2 роки тому.

У польській версії главою держави стає вчитель історії Іґнацій Конечний, якого грає актор Марцін Гицнар.

«Український оригінал серіалу привів до влади Володимира Зеленського, який зіграв у ньому головну роль. Чи вийде це у Марціна Гицнара? Ніхто не знає. Але ми точно знаємо, що серіал подарує вам багато посмішок та цікавих роздумів про політику», — заявили у Polsat.

Творці польського «Слуги народу» обіцяли зберегти оригінальний український сценарій серіалу.

Іґнацій Конечний — 36-річний розлучений чоловік, який живе зі своїми батьками, сестрою та племінницею. Він інтелектуал, улюблений вчитель у школі та захоплюється колишнім прем'єр-міністром Великої Британії Вінстоном Черчиллем. Ставши президентом, він відмовляється від вигод, продовжуючи їздити на роботу велосипедом.

«"Слуга народу" — це комедія, в основі якої лежить універсальна історія, яка могла статися в будь-якій країні світу, адже механізми влади всюди однакові. Це також показує мрії людей про звичайну, порядну людину біля керма держави», — коментують творці серіалу.

У мережі вже показали трейлер серіалу.

Створення локальної адаптації українського серіалу замовила польська компанія Polsat. Зйомки проходили у Варшаві та завершились у листопаді минулого року.

  • Читайте також: «Історія, яка змінила долі»: Італійський телеканал La7 розпочав показ серіалу «Слуга народу»

Фото: Polsat

Теги по теме
Польща Слуга народу
Источник материала
loader
loader