кремль хоче відкрити новий фронт через Молдову – Дорін Речан
кремль хоче відкрити новий фронт через Молдову – Дорін Речан

кремль хоче відкрити новий фронт через Молдову – Дорін Речан

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Прем'єр-міністр Республіки Молдова Дорін Речан підтвердив заяви президента України Володимира Зеленського про те, що кремль хоче відкрити новий фронт через Республіку Молдова. Глава уряду заявив, що це лише один із планів росії, і запевняє, що влада готова втрутитися, незважаючи на виклики. Про це повідомляють ЗМІ Молдови, передає УНН.

Цитата

«Я кілька разів казав, що є ще кілька сценаріїв дестабілізації, зараз названий лише один. Вони включають кілька елементів, у тому числі ті, що озвучив президент Зеленський. Але я також зазначив, що наші інституції готові протистояти таким викликам», – сказав Речан.

Глава Кабінету міністрів заявляє, що Республіка Молдова значно посилила свої можливості після спроб дестабілізувати ситуацію в країні минулої осені, тому влада зараз готова «до різних сценаріїв, спрямованих на безпеку Республіки Молдова».

«Ще раз зазначу: наше завдання – забезпечити мир і стабільність в країні, в тому числі і щодо території лівобережжя Дністра. Республіка Молдова виступає за мирне врегулювання придністровського конфлікту, і ми повинні узгодити наші цілі з точки зору миру та безпеки», – додав прем'єр-міністр країни.

Нагадаємо

Новий прем'єр-міністр Молдови Дорін Речан наголосив, що Придністров'я необхідно демілітаризувати і вигнати звідти російські війська.

Теги по теме
Россия Молдова
Источник материала
loader
loader