Україна готує контрнаступ – Резніков
Україна готує контрнаступ – Резніков

Україна готує контрнаступ – Резніков

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Міністр заявив, що на Україну чекає більше зброї, у тому числі – української, танків та бронетехніки.

Україна зараз багато працює, щоб підготувати та забезпечити майбутній контрнаступ. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков у річницю повномасштабного вторгнення Росії.

Глава Міноборони подякував Силам оборони України, заявивши, що вони зробили неможливе.

“Ви дали відсіч армії ворога, яка наводила жах на весь світ. Але виявилася безсилою проти українців, які захищають свій дім та своїх близьких, борються за свою землю”, – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Резніков наголосив, що “тепер ми вступаємо в новий період. З новим завданням – перемогти”. Зазначивши, що під перемогою він має на увазі звільнення всіх територій до кордонів 1991 року та ліквідацію небезпеки з боку РФ.

“Перемога – коли Україна буде. Буде суверенною та незалежною у міжнародно визнаних кордонах. Успішною, багатою, сильною. А Росії у нинішньому вигляді – не буде”, – наголосив міністр оборони.

Він заявив, що на Україну чекає більше зброї, у тому числі – української, танків та бронетехніки, будуть нові програми підготовки захисників та захисниць за участю партнерів, буде нова якість оборони за рахунок технологій.

“Буде наш контрнаступ. Ми багато працюємо, щоб його підготувати та забезпечити. Через кілька днів Україна зустріне весну, яку Кремль хотів у нас вкрасти. Ми не замерзли – ми загартувалися. Ми не злякалися темряви. Крок за кроком ми прийдемо до перемоги”, – наголосив голова Міноборони.

Раніше президент Володимир Зеленський звернувся до співвітчизників. Глава держави наголосив, що цей рік війни був роком мужності, роком небайдужості, роком болю, роком надії, роком витримки, роком єдності – роком незламності.

Зеленський: Ми вибрали не білий, а синьо-жовтий прапор




Джерело

Теги по теме
Минобороны министр
Источник материала
Поделиться сюжетом