19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Соліст легендарної ABBA Б'єрн Ульвеус українською підтримав нашу країну: "Ми з тобою, Україно"
Соліст легендарної ABBA Б'єрн Ульвеус українською підтримав нашу країну: "Ми з тобою, Україно"

Соліст легендарної ABBA Б'єрн Ульвеус українською підтримав нашу країну: "Ми з тобою, Україно"

Також свою підтримку українцям висловила американська акторка Кетрін Винник.

Сьогодні, 24 лютого, у річницю повномасштабного вторгнення рф до України свою підтримку та солідарність з нашою країною висловили всесвітньо відомі зірки.

Зокрема, до українців звернувся один з учасників легендарної шведської четвірки ABBA Б'єрн Ульвеус, а також голлівудська акторка українського походження, зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник.

Звернення обох знаменитостей з'явилися на платформі United24 в Instagram.

Так, Б'єрн Ульвеус записав своє відео на тлі будівлі парламенту Швеції і зазначив, що обрав це місце, бо розуміє, чому і за що ми боремося з тираном. "Не було й дня від 24 лютого минулого року, щоб я не думав про вас і про ті страшні, жахливі труднощі, з якими ви боретесь", - сказав Ульвеус і додав українською мовою: "Ми з тобою, Україно!".

Своєю чергою, акторка Кетрін Винник зізналася, що пишається своїм українським корінням, що вона солідарна з українським народом і що в України є підтримка, її молитви та її боротьба: "Ви не самі. Слава Україні!" – сказала Винник.

Нагадаємо, раніше відомий американський рокгурт Imagine Dragons записав звернення до пасажирів українського літака. Його головна мета — нагадувати світові про Україну та збирати кошти на медичну допомогу. За цей час літак здійснив 43 рейси до десятьох країн та перевіз понад дев'ять тисяч людей.

Читайте також:

  • Донька Олени Кравець розповіла, де перебуває у своє 20-річчя: "Я народилася у день, який зовсім не хочеться святкувати"
  • 41-річна Періс Гілтон вперше показала обличчя свого сина, якого народила сурогатна матір
  • Скандального 70-річного Гарві Вайнштейна засудили ще на 16 років за зґвалтування російської моделі
Источник материала
Поделиться сюжетом