Біженці з України зможуть потрапити на Євробачення безкоштовно
Біженці з України зможуть потрапити на Євробачення безкоштовно

Біженці з України зможуть потрапити на Євробачення безкоштовно

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: eurovision.tv
Євробачення-2023

Українці, які проживають у Великій Британії в рамках соціальних програм, зможуть подати заявку на квитки. Вони пропонуватимуться на всі дев’ять живих виступів.

Вимушені переселенці з України, які виїхали до Великої Британії через російське вторгнення, зможуть безкоштовно відвідати Євробачення-2023, яке відбудеться у Ліверпулі. Про це йдеться на офіційному сайті конкурсу.

Уряд Британії виділив близько трьох тисяч квитків. Гроші на придбання квитків для українців виділить Департамент культури, медіа та спорту Великої Британії.

“Сьогоднішнє оголошення означає, що тисячі квитків будуть запропоновані переселенцям, щоб вони могли взяти участь у шоу, яке вшановує їхню батьківщину, їхню культуру та їхню музику. Як завжди, ми разом з українським народом та його боротьбою за свободу”, – заявила міністр культури Великої Британії Люсі Фрейзер.

У свою чергу мер Ліверпуля Джоан Андерсон зазначила, що Україна буде у центрі всіх їхніх планів Євробачення.

“Працюючи з нашою українською спільнотою, ми формуємо потужну програму, яка є всеосяжною і представляє сучасну Україну – надихаючу, гостру, кумедну, красиву та зворушливу, – сказала вона. – Ми раді звістці про те, що українцям-переселенцям надається можливість приїхати до міста у травні – адже це їхнє Євробачення”, – сказала вона.

Раніше повідомлялося, що букмекери назвали головного претендента на перемогу на пісенному конкурсі Євробачення 2023 року.

Юлія Саніна стала однією з ведучих на Євробаченні-2023




Джерело

Теги по теме
украинцы Евровидение конкурс
Источник материала
Поделиться сюжетом