Яким буде курс долара найближчим часом: експерт обнадіяла прогнозом
Яким буде курс долара найближчим часом: експерт обнадіяла прогнозом

Яким буде курс долара найближчим часом: експерт обнадіяла прогнозом

28 лютого курс гривні до долара залишився на рівні попереднього показника - 39,80 грн/дол / фото ua.depositphotos.com

Ринковий курс долара в Україні найближчим часом коливатиметься в межах 39-41 грн/дол.  Офіційний курс збережеться на рівні 36,6.

Такий прогноз зробила голова ради Незалежної асоціації банків Олена Коробкова, зазначивши, що на цей час курс гривні до світових валют залишається стабільним, передає Укрінформ.

Експерт висловила сподівання, що найближчим часом курс не зміниться. Принаймні, будь-яких серйозних підстав істотної зміни валютного курсу Коробкова наразі не бачить.

Відео дня

"Додам також, що відмінності між офіційним і ринковим курсом в нинішніх реаліях обумовлені багатьма факторами - зокрема, ускладненою логістикою та адміністративними обтяженнями. Але ситуація набагато краща, ніж у перші місяці війни, коли в країні було одночасно по 4-5 різних курсів", - зазначила експерт.

Читайте також:
Через Росію призупинив роботу найбільший в Європі завод важкого машинобудування
У Мінфіні США чітко сказали, що чекає на Путіна та Китай, який наважиться йому допомагати - CNN
З перших днів війни в Україні Путін примудрявся обходити санкції - звіт

Курс долара в Україні - скільки коштував долар 28 лютого

В останній день зими, 28 лютого, у банківських обмінниках Києва курс гривні до долара залишився на рівні попереднього показника - 39,80 грн/дол. Курс гривні до євро подорожчав на 50 копійок - до 41,50 грн/євро.

А курс готівкового долара в "ПриватБанку" також залишився на рівні попереднього дня - 39,40 грн за долар. І курс євро до гривні не змінився - 41,40 грн/євро.

Теги по теме
курс доллара курс гривны
Источник материала
Поделиться сюжетом