У ФБР вважають причиною COVID-19 витік із лабораторії в Китаї
У ФБР вважають причиною COVID-19 витік із лабораторії в Китаї

У ФБР вважають причиною COVID-19 витік із лабораторії в Китаї

КИЇВ. 1 березня. УНН. Директор ФБР Крістофер Рей в інтерв'ю Fox News заявив, що пандемія COVID-19, скоріше всього, була спричинена витоком із лабораторії в китайському місті Ухань, пише УНН.

Цитата

«ФБР уже давно вважає, що причиною пандемії, скоріше всього, є потенційний інцидент у лабораторії в Ухані, - сказав Рей. - Тут ідеться про потенційний витік із лабораторії, контрольованої китайським урядом».

Деталі

«Я просто зауважу, що китайський уряд, як мені здається, робить усе можливе, щоб спробувати завадити і заплутати тут роботу, роботу, яку ми робимо, роботу, яку наш уряд США і близькі іноземні партнери роблять. І це сумно для всіх», - додав він.

Рей сказав, що у ФБР є фахівці, які зосереджені на «небезпеці біологічних загроз, які включають такі речі, як нові віруси, такі як COVID, і побоювання, що вони (перебувають) у чужих руках... деяких поганих хлопців, ворожої національної держави, терориста, злочинця».

Він також сказав, що китайський уряд намагається заблокувати розслідування походження коронавірусу.

Доповнення

Коментарі директора ФБР прозвучали після того, як Міністерство енергетики США також нещодавно оцінило, що пандемія COVID-19, імовірно, була спричинена випадковим витоком із лабораторії в Китаї.

Источник материала
loader
loader