Як потепління впливає на бої за Бахмут: пояснення британської розвідки
Як потепління впливає на бої за Бахмут: пояснення британської розвідки

Як потепління впливає на бої за Бахмут: пояснення британської розвідки

Тяжка бронетехніка буде важко використовуватись до кінця березня. Про це повідомили британські розвідники.

Як потепління впливає на бої за Бахмут

Експерти розповіли, що підвищення температури призвело до бруду на місцевості, відомої як "бездоріжжя". Це обмежує пересування пересіченою місцевістю.

Так, денна температура ґрунту підвищилася і зараз вона вища за нуль. Як і в середині лютого 2023 року, нічні заморозки та денні підвищення температури залишаються ймовірними до наступного тижня.

Прогнозовані тепліші умови на частину зими і весну призведуть до подальшого погіршення умов пересування пересіченою місцевістю. Водночас умови будуть у найгіршому стані до кінця березня після остаточного потепління,
– зазначили розвідники.

Отже, потепління додасть додаткових проблем у наземні операції та ускладнить пересування важкої бронетехніки, особливо пересіченою місцевістю в районі Бахмута.

Ситуація у Бахмуті: останні новини

  • Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що щодня на Бахмуті наші військові нищать терористів – вони "пакують" їх сотнями.
  • Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко наголосив, що оборона Збройних Сил в місті перебуває на достатньо високому рівні.
  • До того ж військовий експерт Сергій Грабський зазначив, що Бахмут має велике значення для противника. Саме тому окупанти, не рахуючи втрати, намагаються з усіх сил просунутися вперед.
Источник материала
loader
loader