Глава ЄК їде до США та Канади говорити про Україну
Глава ЄК їде до США та Канади говорити про Україну

Глава ЄК їде до США та Канади говорити про Україну

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн підтримує Україну

Увечері в понеділок, 6 березня, Урсула фон дер Ляєн прибуде до Оттави, а в п’ятницю, 10 березня, зустрінеться з президентом США Джо Байденом у Білому домі.

 

Глава Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн планує поїздки до США та Канади для переговорів з Джо Байденом та Джастіном Трюдо з питань двосторонніх відносин та ситуації з безпекою на континенті. Про це повідомляють у Єврокомісії.

 

Увечері у понеділок, 6 березня, Урсула фон дер Ляєн прибуде до Оттави. Заплановано переговори президента Єврокомісії з прем’єром Канади, а також її виступ на спільному засіданні канадського парламенту та зустріч із бізнес-спільнотою.

 

Далі фон дер Ляєн вирушить до Вашингтона, де в п’ятницю, 10 березня, зустрінеться з президентом США Джо Байденом у Білому домі.

 

“Їхнє обговорення зосередиться на співпраці між ЄС та США щодо глобальних та геостратегічних пріоритетів”, – анонсували в Єврокомісії.

 

У Білому домі повідомили, що під час зустрічі лідери розглянуть тісну співпрацю між Сполученими Штатами та Європейським Союзом, спрямовану на підтримку України, а також на те, щоби змусити Росію “заплатити за свою агресію”.

 

 

 

 

 



Джерело

Глава ЄК їде до США та Канади говорити про Україну - Фото 1
Источник материала
loader
loader