Був у секті. Дружина Віктора Павлика оприлюднила темні факти з його минулого
Був у секті. Дружина Віктора Павлика оприлюднила темні факти з його минулого

Був у секті. Дружина Віктора Павлика оприлюднила темні факти з його минулого

Концертна менеджерка та дружина співака Віктора Павлика поцікавилася у підписників, які чутки в мережі ходили про їхню пару. Катерина Репяхова, четверта дружина Павлика, який старший за неї на 29 років, пообіцяла чесно відповісти на всі питання.

Будь ласка, читайте текст після реклами
4 фото
На весь екран

Так, один із передплатників запитав, чи справді Віктор Павлик є сектантом. «За життя зі мною Віктор Франкович жодного разу не був у церкві чи подібних місцях. А раніше, на жаль», – зізналася вона. Пізніше Катерина виправилася, адже сина Михайла пара хрестила у православній церкві: «Намагалася не брехати, і все одно збрехала. Я мала на увазі ту церкву, в яку він ходив, доки не зустрів мене».

Раніше ЗМІ писали, що у 1990-х співак був членом релігійної організації «Посольство боже» нігерійського проповідника Сандея Аделаджі. Пізніше Аделаджі звинуватили у тому, що він агітував свою паству закладати квартири та віддавати гроші компанії King's Capital. Багато що пов'язує Віктора Павлика та сектантською організацією «Відродження» Володимира Мунтяна.

Будь ласка, читайте текст після реклами

Хтось з користувачів соцмережі зазначив, що десь прочитав про те, що Репяхова нібито зустрічалася з Павліком, коли той був ще одружений. Катерина публічно підтвердила цю інформацію. За словами жінки, на той час артист справді ще був одружений, проте вже займався оформленням документів про розлучення з третьою дружиною Ларисою Созаєвою.

«Це правда. Віктор Павлік владнав питання з документами / розлученням лише через рік після того, як пішов від колишньої дружини фактично», – написала Репяхова.

У Інстаграм обраницю артиста запитали також про те, чи дійсно Павлік полишив під час онкохвороби сина Павла, який пішов з життя у серпні 2020 року. Катерина запевнила, що співак до останнього залишався поруч із сином: «Повністю все лікування – від організаційних до фінансових питань – було  на Вікторі. І до останнього дня чоловік був поруч. Там багато є чого розповісти, але думаю, що я ніколи цього не зроблю. Скажу тільки так. Віктора можна вважати поганою людиною де завгодно, тільки не в цій ситуації. До сьогодні – кожну неділю Віктор на кладовищі».

Источник материала
Поделиться сюжетом