↩️ РОЗСТРІЛЯНИЙ МАРШРУТ. ІРПІНЬ: ЛЮДИ ЛЕЖАЛИ НА ДОРОЗІ І ПОВІЛЬНО ПОМИРАЛИ …Други…
↩️ РОЗСТРІЛЯНИЙ МАРШРУТ. ІРПІНЬ: ЛЮДИ ЛЕЖАЛИ НА ДОРОЗІ І ПОВІЛЬНО ПОМИРАЛИ …Други…

↩️ РОЗСТРІЛЯНИЙ МАРШРУТ. ІРПІНЬ: ЛЮДИ ЛЕЖАЛИ НА ДОРОЗІ І ПОВІЛЬНО ПОМИРАЛИ …Други…

Національна поліція України ????????:

Люди лежали на дорозі та повільно помирали: Нацполіція повідомила окупантам підозри у розстрілі цивільних на Київщині Місцеві мешканці разом із маленькими дітьми намагалися втекти з Ірпеня, але натомість стали мішенню військових рф. Внаслідок розстрілів 9…

РОЗСТРІЛЯНИЙ МАРШРУТ. ІРПІНЬ: ЛЮДИ ЛЕЖАЛИ НА ДОРОЗІ І ПОВІЛЬНО ПОМИРАЛИ

…Другим та третім автомобілями в колоні рухалися автомобіль «БМВ» та «Хонда», якими керувало подружжя.

Розділившись, чоловік із дружиною намагалися допомогти виїхати більшій кількості людей, у яких не було своїх транспортних засобів».

В автомобілі «БМВ» знаходився чоловік, двоє дітей та жінка, 59 років. В результаті обстрілу жінка отримала смертельне поранення в серце — і загинула на місці.

«Коли я виїхав, почався розстріл. Почав кричати дітям, щоб вони лягли вниз… Розриви гранат – і перша машина вибухнула, я її об’їхав. Перша куля залетіла в лобове скло. Куля влучила в жінку, котра сиділа поруч зі мною. Йшов обстріл, кулі летіли у скло, я звернув і заскочив на бугор. Потім зрозумів, що моя дружина поїхала далі — і я поїхав за нею», – розповів водій БМВ Сергій.

Так місцеві мешканці опинилися біля російського блокпоста.

«… Я попросив: можна я підійду до дружини, подивлюся, що з нею, може, вона ще жива, може, заберу її із собою, дайте мені забрати тіло. Вони мені відмовили. Я побачив, що дружина лежить, закинувши голову. Вона не рухалася…».

За кілька днів, 9 березня, водій «БМВ» Сергій пішки повернуся до місця загибелі своєї дружини, аби забрати її тіло. Поруч усе ще знаходився російський блокпост:

«Я сказав російською: «Будь ласка, ось там стоїть машина, там лежить моя дружина, віддійте мені її тіло, щоб я міг поховати по-людськи». Вони спитали: «Хто її вбив?». Я відповів: «Ви». Підійшов до машини. Дружина лежала на передньому сидінні. У неї були поранення обличчя. Закутав у ковдру, поклав на плече та поніс. Я йшов-йшов, сам уже не міг нести, наламав гілок, поклав її, почав тягнути».

https://youtu.be/dC1dKCUxFk4

YouTube
РОЗСТРІЛЯНИЙ МАРШРУТ. ІРПІНЬ: ЛЮДИ ЛЕЖАЛИ НА ДОРОЗІ І ПОВІЛЬНО ПОМИРАЛИ

Теги по теме
Россия Обстрел полиция авто Нацполиция мужчина
Источник материала
Поделиться сюжетом