У Польщі раптово померла 12-річна українка
У Польщі раптово померла 12-річна українка

У Польщі раптово померла 12-річна українка

У середу, 8 березня, для широкого загалу стало відомо, що 12-річна українка, ім'я якої невідоме, попрощалась з життям на території сусідньої Польщі. Медики боролися за її життя, однак нічого не змогли вдіяти.

Що відомо про трагедію

Слід сказати, що цей інцидент трапився саме у місті Устці, що в Поморському воєводстві на Півночі Польщі. Близько 15:10, 7 березня після того, як маленька українка втратила свідомість, її мати викликала карету швидкої допомоги.

Після прибуття медики почали серцево-легеневу реанімацію. Згодом на допомогу прийшли пожежники, які привезли кисень, бо в машині швидкої його не було,
– пишуть ЗМІ.

Разом з тим відомо, що понад годину лікарі боролися за життя українки. Причину її смерті наразі з'ясовує прокуратура Польщі – тіло дівчинки віддали на розтин, а також з матір'ю померлої спілкується українськомовний психолог.

Українці в Польщі

  • Від початку широкомасштабної війни мільйони громадян України перетнули кордон з Польщею та знайшли там безпечний прихисток. Чимало людей уже повернулось додому, однак для багатьох Польща залишатиметься домівкою тривалий час – допоки ми не переможемо агресора.
  • До цієї теми згадаємо, що 24 Канал не так давно писав про те, як зробити проїзний квиток на громадський транспорт у Варшаві. Насправді це значно простіше, аніж може здаватися на перший погляд.
  • Окрім того, зауважимо, що інколи трапляються на території цієї країни разові неприємні інциденти, які, звісно, не руйнують тісні українсько-польські відносини, однак засвідчують, що погані люди є всюди.
  • Власне, у Радлуві, що на південному сході Польщі, невідомий чоловік зумисне підпалив карети швидкої допомоги. Ці транспортні засоби планували передати Україні.
Источник материала
loader
loader