Шмигаль: Під час ракетної атаки пошкоджено енергооб’єкти восьми областей
Шмигаль: Під час ракетної атаки пошкоджено енергооб’єкти восьми областей

Шмигаль: Під час ракетної атаки пошкоджено енергооб’єкти восьми областей

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Російські терористи здійснили чергову масовану ракетну атаку проти України. Основний удар було спрямовано проти енергосистеми України.

 
Внаслідок російської ракетної атаки вночі 9 березня пошкоджено об’єкти генерації та розподілення електроенергії у восьми регіонах України. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
 
“Сьогодні російські терористи здійснили чергову масовану ракетну атаку проти України. Основний удар був спрямований проти енергосистеми України. Вони знову намагалися її знищити. І знову їм це не вдалося. Енергосистема залишається цілісною. В окремих областях можливі тимчасові відключення електроенергії, адже пошкоджено об’єкти генерації та розподілу у восьми регіонах. Енергетичний штаб працює. Ремонтні бригади працюють. Особлива увага – поверненню електроенергії у Харків”, – повідомив прем’єр.
 
Шмигаль додав, що було атаковано не лише енергетичну, а й іншу цивільну інфраструктуру, а також загинули мирні жителі.
 
“Ракетні удари були завдані також проти цивільної інфраструктури. Є постраждалі та загиблі серед мирних людей. За ці чергові злочини росіяни обов’язково мають бути покарані. Не забудемо. Не пробачимо. Дякуємо силам ППО та енергетикам за їхню роботу. Вистоїмо. Переможемо. Відновимо”, – наголосив глава уряду.
 
Нагадаємо, в ніч на 9 березня Росія атакувала 10 областей України та Київ. Внаслідок ракетного удару в деяких регіонах були відключення світла, виникли проблеми з водопостачанням та опаленням. Також є загиблі серед мирних мешканців.
 
 



Джерело

Шмигаль: Під час ракетної атаки пошкоджено енергооб’єкти восьми областей - Фото 1
Источник материала
loader
loader