Колишній адвокат Трампа дасть свідчення перед Великим журі у справі про хабар порнозірці
Колишній адвокат Трампа дасть свідчення перед Великим журі у справі про хабар порнозірці

Колишній адвокат Трампа дасть свідчення перед Великим журі у справі про хабар порнозірці

КИЇВ. 13 березня. УНН. Майкл Коен, колишній адвокат і помічник Дональда Трампа, дасть свідчення в понеділок перед Великим журі Манхеттена, яке розслідує виплати грошей за мовчання, які, за його словами, він організував порнозірці Стормі Деніелс від імені колишнього президента. Про це пише УНН посилаючись на Reuters.

Деталі

Ленні Девіс, повірений Майкла Коена, підтвердив агентству Reuters, що Коен повинен дати свідчення на закритому засіданні о 14:00.

Відновлення інтересу до Стормі Деніелс та платіж у розмірі 130 000 доларів, який вона отримала перед президентськими виборами 2016 року, припадає на критичний момент для Трампа, який балотується у президенти від республіканців у 2024 році.

Трампу було надано можливість дати свідчення перед Великим журі як особі, щодо якої ведеться розслідування, повідомив Reuters адвокат колишнього президента.

Сумнівно, що Трамп, який назвав розслідування "полюванням на відьом", погодиться свідчити, зазначає Reuters.

"… Окружний прокурор Манхеттена тепер загрожує звинуватити колишнього президента Трампу у виплаті Стормі Деніелс семирічної давності", — йдеться у повідомленні.

Коен був засуджений до ув'язнення у 2018 році федеральним судом Манхеттена за організацію виплат за мовчання Деніелс та ще одній жінці під час кампанії Трампа у 2016 році.

Скандал Стормі Деніелс і Дональда Трампа

12 січня 2018 року The Wall Street Journal повідомило, що в жовтні 2016 року, незадовго до президентських виборів в США, адвокат тодішнього кандидата в президенти Дональда Трампа Майкл Коен організував виплату 130 000 доларів актрисі фільмів для дорослих Стормі Деніелс, щоб зупинити її в розкритті подробиць роману, який, як вона стверджувала, у них був в 2006 році.

Деніелс підписала угоду про нерозголошення. Спочатку Коен заперечував, що Трамп мав ймовірний зв'язок, і намагався приховати звинувачення, але через місяць публічно визнав, що платив.

Теги по теме
Дональд Трамп
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны