"Будь чоловіком": Усик потужно відповів на нову умову Ф'юрі щодо організації титульного бою
"Будь чоловіком": Усик потужно відповів на нову умову Ф'юрі щодо організації титульного бою

"Будь чоловіком": Усик потужно відповів на нову умову Ф'юрі щодо організації титульного бою

Олександр Усик / фото Matchroom Boxing / Марк Робінсон

Володар поясів WBO, WBA, IBO і IBF в суперважкій вазі Олександр Усик відреагував на нову умову чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі з організації бою за титул абсолютного чемпіона світу. 

Напередодні "Циганський король" запропонував українському боксеру провести бій без опції реваншу. У відповідь Усик опублікував відео у своєму Твіттері, в якому закликав британського боксера "припини скиглити" і підписати контракт на поєдинок. 

"Привіт, жадібне пузо, пункт про реванш надійшов з вашого боку, а не з мого. Припини скиглити і ухилятися. Будь чоловіком, підпиши контракт або звільни пояс. Мені потрібно звання абсолюту, а не грати в твої безглузді ігри", - сказав Усик.

Відео дня

Бій за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі повинен пройти 29 квітня цього року в Лондоні на знаменитому стадіоні "Уемблі". 

Сторони ще не підписали контракт на бій, але представники боксерів раніше підтвердили, що поєдинок Усик - Ф'юрі відбудеться в цю дату. 

Раніше Тайсон Ф'юрі заявив, що почав підготовку до бою проти Олександра Усика. Також про свою готовність до нового бою заявляв напередодні і український боксер. 

Нагадаємо, у своєму останньому бою Усик у реванші переміг британця Ентоні Джошуа роздільним рішенням суддів. Тайсон Ф'юрі, в свою чергу, останній поєдинок проводив проти Дерека Чісори, в якому "Циганський король" здобув перемогу технічним нокаутом в 10-му раунді.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Усик присвятив вірш воїну ЗСУ, якого по-звірячому розстріляли окупанти (відео)
  • Ломаченко - Хейні: стало відомо, де пройде бій за титул абсолютного чемпіона світу
  • Усик прийняв фінансові умови Ф'юрі, але попросив один мільйон фунтів для України
Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
Поделиться сюжетом