Суд зобов’язав Коболєва надіти елетронний браслет
Суд зобов’язав Коболєва надіти елетронний браслет

Суд зобов’язав Коболєва надіти елетронний браслет

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Судова інстанція, незважаючи на введення додаткового запобіжного заходу, залишила незмінною суму застави – 229 млн гривень.

 
 
 
 
 
Вищий антикорупційний суд (ВАКС) у вівторок, 14 березня, зобов’язав екс-голову Нафтогазу Андрія Коболєва носити електронний браслет. Про це йдеться у постанові суду. Прес-служба судової інстанції також виклала відео з розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Коболєву. 
 
Прокурори подали клопотання про зміну запобіжного заходу екс-голові Нафтогазу Андрію Коболєву. Вони просили змінити запобіжний захід на тримання під вартою з правом внесення застави 365 млн гривень.
 
У підсумку суд вирішив накласти на Коболєва додатковий обов’язок: носити електронний браслет, однак заставу залишив на рівні 229 млн гривень.
 
 
 

 
 
 
 
Нагадаємо, САП готує клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для колишнього голови правління НАК Нафтогаз України Андрія Коболєва.
 
Зазначимо, 19 січня Андрію Коболєву повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем під час забезпечення собі за перемогу компанії у Стокгольмському арбітражі з російським Газпромом виплати премій на 229 млн гривень.
 
 
 
 



Джерело

Суд зобов’язав Коболєва надіти елетронний браслет - Фото 1
Теги по теме
Коррупция Нафтогаз
Источник материала
loader
loader