Кулеба обговорив з головою МЗС Китаю українську "формулу миру"
Кулеба обговорив з головою МЗС Китаю українську "формулу миру"

Кулеба обговорив з головою МЗС Китаю українську "формулу миру"

КИЇВ. 14 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів сьогодні розмову з членом Держради Китаю та міністром закордонних справ Цінь Ганом. Вони обговорили важливість принципу територіальної цілісності. Кулеба також підкреслив важливість української «формули миру» для припинення агресії, передає УНН.

Цитата

«Під час моєї сьогоднішньої розмови з членом Держради Китаю та міністром закордонних справ Цінь Ганом ми обговорили важливість принципу територіальної цілісності. Я підкреслив важливість «формули миру» Зеленського для припинення агресії та відновлення справедливого миру в Україні», - написав Кулеба у Twitter.

Доповнення

Китай до річниці повномасштабного вторгнення рф в Українуопублікував "мирний" планз 12 пунктів, які, на думку країни, допоможуть мирному врегулюванню війни росії проти України.

Верховний представник ЄС з закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель у своєму блозі відреагувавна "мирний" план Китаю щодо врегулювання війни рф в Україні, зазначивши, що той "фактично не відрізняє агресора від жертви".

Теги по теме
война Китай Дмитрий Кулеба
Источник материала
Поделиться сюжетом